Keskitymme yksinkertaisiin ja tehokkaisiin ratkaisuihin

PolarColla keskitymme asiakkaan kilpailukykyä parhaiten edistäviin metallin pintakäsittelykemikaaleihin, sekä niiden valintaan ja käyttöön liittyviin palveluihin.

Edustamme, myymme ja toimitamme yksinoikeudella Italialaisen päämiehemme, Chemtec S.r.l, tuotteita sekä laboratorio- ja laitevalintapalveluita.

Me puhumme vähemmän kemikaaleista ja enemmän ratkaisuista. Ja parhaat ratkaisut syntyvät parhailla kemikaaleilla, yhteistyökumppaneilla sekä asiakasyhteistyöllä.

Päämiehemme tuotekehitys panostaa jatkuvasti eritoten tuotteisiin, jotka ovat tehokkuudestaan huolimatta myös mahdollisimman ympäristöystävällisiä – ei jätettä, vähemmän energiaa, myrkyttömiä ja turvallisia käyttäjilleen.

Yksinkertaisesti

Me onnistumme ja menestymme vain, jos asiakkaamme onnistuvat ja menestyvät.

TORAN 3® tuotteet ovat paras esimerkki, millä asialla olemme. Se on avain markkinoiden ainoalle yksivaiheiselle ja huippulaadukkaalle ratkaisulle metallien puhdistamiseksi, ruostesuojaamiseksi ja pinnoittamiseksi. Lopputulos vastaa rautafosfatointia parempaa tasoa ilman kemikaalin lämmittämistä ja tuotehuuhteluita jätevesineen. Myrkkyluokkien puuttuminen tarkoittaa myös parempaa työturvallisuutta.

Yhdenmukaisesti

Meille on itsestään selvää, että asiat kannattaa hoitaa hyviä liiketoimintatapoja ja ulkoisia vaatimuksia noudattaen. Se on myös vaatimuksemme yhteistyökumppaneiltamme.