TORAN 3® lisää kilpailuetuasi ja pienentää kustannuksiasi

Markkinoiden kilpailukykyisimmät metallien esikäsittelytuote- ja palvelukonseptit

Varmistamme aina yhdessä, että asiakas hyötyy kokonaissäästöjen ja laadukkaan lopputuloksen kautta. Arvioimme liiketoimintaedut saatavilla olevien faktojen avulla, ja ratkaisun laadun varmistaminen on osa hankinta-, toimitus- ja käyttövaiheita.

Sopii kaikkiin käyttöratkaisuihin

TORAN 3® kemikaalisarjasta löytyy oikea ratkaisu kaikille käyttötavoille, kuten kastoallas, paineruiskulinja ja/tai käsikäyttöinen ratkaisu. Käyttö minimoi myös laitteistovaatimukset, joten ratkaisu on erinomainen uus- ja korvausinvestoijalle. Päämiehemme sekä muut yhteistyökumppanimme antavat tarvittaessa tukea myös laiteteknisiin valintoihin. Löydät lisätietoa Ratkaisut sivulta.

Sopii kaikille metalleille

TORAN 3® käy kaikille metalleille. Mikä tärkeintä, kemikaalisarjan kehittäjä ja tuoteoikeudet omistava päämiehemme CHEMTEC S.r.l. (VAT n. 07131480969) on aina valmis varmistamaan laboratoriotesteillä kemikaalin sopivuuden käyttökohteillesi. Löydät lisätietoa soveltuvuuksista Ratkaisut- sekä Tuotesivultamme.

Todella tehokas

Konvertoiva ja yksivaiheinen TORAN 3® kemikaali on standardit erinomaisesti täyttävä, luotettava ja laadukas ratkaisu metallietuotteidesi puhdistamiseen, ruostesuojaukseen ja tartuntapinnoittamiseen ennen maalausta. Ei ongelmia monien kemikaalien ja huuhteluvesien laadun kanssa, ja yksinkertainen prosessi tuottaa laadultaan tasaisen korroosiolta suojaavan pinnan joka myös edesauttaa erinomaisesti lopullisen pinnoitteen kiinnittymistä. Huomio: Syntynyt pinta antaa 2-6 kuukauden suojan ruostumista vastaan ennen loppupinnoittamista.

Taloudellinen

Yksivaiheisuuden lisäksi TORAN 3® kemikaalit toimivat huoneenlämpöisenä, eikä niitä tarvitse aika-ajoin vaihtaa. Yksinkertainen kiertosuodatusratkaisu, höyryimurointi ja kulutuksen mukainen ainelisäys riittävät. Kaikki kustannukset huomioiden syntyy todellista säästöä työvaiheissa, sähkön ja veden kulutuksessa, jätemaksuissa, laadunvalvonnassa, laitehankinnoissa ja ylläpidossa, tilankäytössä sekä laadunvarmistuksessa. Ratkaisun tehokkuus ja yksinkertaisuus myös minimoi epäonnistumisiin liittyvät riskit ja kustannukset.

Markkinoiden ympäristöystävällisin ja turvallisin

Jo pelkästään tehokkuus ja taloudellisuus osoittavat, etteivät Greentech, ympäristöystävällisyys ja käyttöturvallisuus ole vain pinnallisia mainossanoja. TORAN 3® kemikaalilla tehdyllä käsittelyratkaisulla fosfatointi jää pois, ja innovatiivisen kemiallisen koostumuksensa ansiosta ratkaisu on turvallisin myös työntekijöillesi sekä luonnolle. Löydät lisätietoa koostumuksista Tuotesivultamme.