KÄYTTÖRATKAISUT

Polymerisoivaan eli konvertoivaan tuoteperheeseen kuuluvat Toran 3®, Toran 3/A®, Ecophor® ja Paikor® kemikaalit ovat metallin esikäsittelyaineita, jotka toimivat 1-vaiheisesti puhdistaen suojaöljyn ja muodostaen korroosiosuojauksen sekä tartuntapinnan. Toimintaperiaatteena on, että suojaöljy muunnetaan orgaaniseksi nesteseokseksi ja se konvertoidaan (polymerisoidaan) metallin pinnalle ohueksi kalvoksi ilman loppuhuuhtelua.

Yksivaiheisilla Toran 3 tuotteilla päästiin riippumattomassa Hämeen Ammattikorkeakoulun suolasumutestissä parempaan lopputulokseen kuin mukana olleilla kolmi- ja nelivaiheisilla ratkaisuilla. Toran 3 pesee tehokkaasti sekä muodostaa erittäin laadukkaan tartuntapinnan viimeistelyä varten. Pinnoittaminen voidaan tehdä tarvittaessa useita kuukausia myöhemminkin. Käytettävä materiaali ja maaliratkaisu määrittävät osaltaan saavutettavan korroosiosuojatason.

Helppo ja varmatoiminen ratkaisu kaikille käyttötavoille:

             

 

Orgasil® on vesiliukoinen ja silaani-pohjainen ei-fosfatoiva esikäsittelyaine, joka muodostaa tuotteen pinnalle orgaanisen korroosiosuojaavan nanometripinnoitteen. Se ei sisällä raskasmetalleja (sinkkiä, kromia, nikkeliä jne.). Sitä voidaan käyttää 2-3 huuhtelun järjestelmänä, ja sillä voi myös korvata raskasmetallipohjaisen isomman ruiskutusjärjestelmän. Orgasilia voidaan myös käyttää lisävaiheena perinteisen fosforointiin perustuvan Phostri tuoteperheen yhteydessä, jolloin korroosiosuojaustaso nousee entisestään.

Käyttöratkaisun valintataulukko:

 

Yksityiskohtaiset tuotetiedot:

Kaikki edustamamme tuotteet ja niiden yksityiskohtaiset tiedot löytyvät Tuotteet sivultamme.