Sanoista Tekoihin

Käänteentekevää teknologiaa

Metallien esikäsittelyssä joudutaan käytännön syistä tekemään kompromisseja ympäristöystävällisyyden, tehokkuuden ja laadun välillä. Päämiehemme Chemtec S.r.l:n lähtökohtana on innovoida myös täysin uusia teknologioita, joilla saavutetaan ympäristöystävällisempiä, mutta myös tehokkaampia ja laadukkaampia vaihtoehtoisia ratkaisuja perinteisille menetelmille. Tästä esimerkkeinä:

Toran 3 – maailman ainoa vedetön ja yksivaiheinen esikäsittely

Vettä ei käytetä, kemikaalia ei lämmitetä eikä vaihdeta (lisäys kulutuksen mukaan riittää), ja suojaöljy sitoutuu kemiallisesti muodostuvaan polymeeripintaan. Prosessi on myrkytön, ei sisällä raskasmetalleja, eikä synnytä sakkaa tai jätettä. Sopii suojaöljyn poistoon ja maalin tarttuvuuden sekä korroosiosuojan parantamiseen kaikille metalleille.

Pronortec – tehokas ja ympäristöystävällinen ohutkalvo ratkaisu

Vuonna 2020 julkaistiin täysin uusi vesipohjainen ohutkalvoteknologian sukupolvi – myrkytön Pronortec. Chemtec S.r.l on toistaiseksi ainoana maailmassa ratkaissut, miten ympäristöystävällinen orgaaninen fosfori valjastetaan esikäsittelyprosessiin. Se on muita ohutkalvoteknologioita laadukkaampi, sekä yksinkertaisempi ja tehokkaampi käyttää.

Löydät lisätietoja ympäristöystävällisistä ratkaisuista täältä.