Ympäristöystävällisin – ja kaikki hyötyvät?

Käänteen tekevää teknologiaa

Käytännön syistä joudutaan usein tekemään kompromisseja ympäristöystävällisyyden, tehokkuuden ja laadun välillä. Päämiehemme Chemtec S.r.l:n lähtökohtana on innovoida myös täysin uusia teknologioita, joilla saavutetaan ympäristöystävällisempiä, mutta myös tehokkaampia ja laadukkaampia vaihtoehtoisia ratkaisuja perinteisille menetelmille (ei-orgaaninen fosfatointi, Silan, Zirkonium, Titan). Tästä esimerkkeinä:

Toran 3 – maailman ainoa vedetön ja yksivaiheinen ratkaisu

Vettä ei käytetä, kemikaalia ei lämmitetä eikä vaihdeta (lisäys kulutuksen mukaan riittää), ja suojaöljy sitoutuu kemiallisesti muodostuvaan polymeeripintaan. Prosessi on myrkytön, ei sisällä raskasmetalleja, eikä synnytä sakkaa tai jätettä. Sopii suojaöljyn poistoon ja maalin tarttuvuuden sekä korroosiosuojan parantamiseen kaikille metalleille.

Pronortec – tehokkain ja ympäristöystävällisin vesipohjainen ratkaisu

Vuonna 2020 julkaistiin täysin uusi vesipohjainen nanoteknologian sukupolvi, eli Pronortec tuoteperhe. Eli Chemtec S.r.l on toistaiseksi ainoana maailmassa ratkaissut, miten ympäristöystävällinen orgaaninen fosfori valjastetaan muita ratkaisuja yksinkertaisemmaksi mutta tehokkaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi esikäsittelyksi. Myrkytön ja haitaton – silti Silan ja Zirkonium pohjaisia nanoteknologioita laadukkaampi ja pienemmästä vaihemäärästä huolimatta todellinen vaihtoehto myös sinkkifosfatoinnille.

Löydät tuoteteitojen ohella yleisyä lisätietoa ympäristöystävällisyydestä täältä.

 

OTA YHTEYTTÄ JA ARVIOIDAAN SINUN KILPAILUETUJASI